Berita Syarikat
    semua kotak natal selesai

2017-10-23

semua kotak natal selesai semuakotak nataltelah selesai today.we bermula dari bulan Ogos dan sibuk untuk kotak-kotak ini siang dan malam dalam lulus months.some kotak mudah dibuat untuk saya, sebagai kotak kertas kotak jenis,kotak pembungkusan rata, kotak bulat. tetapi sesetengahnya adalah sukar dan kos banyak masa untuk saya, sebagai kotak hadiah kertas poligon .anyone, kami adalah pengeluar profesional untuk kotak pembungkusan kertas, menyediakan semua jeniskotak pembungkusan kertasuntuk logo pelanggan.custom disediakan. biasanya, kita perlu satu minggu untuk sampel, 20-25 hari untuk menghasilkan produk. Tetapi untuk tahun ini kotak hadiah natal kami harganya selama 3 bulan, hanya kerana kami mempunyai 5 pesanan dan setiap pesanan mempunyai 10 kotak barang. semua tempahan akan diambil oleh syarikat perkapalan dan pengangkutan kepada pelanggan kami. untuk maklumat lanjut sila klik: http://www.risunprint.com/

Kotak hadiah profesional Risunprint A menghasilkan kilang

2017-06-19

Risunprint---sebuah kilang menghasilkan kotak hadiah profesional untuk menyediakan pelbagai pilihan untuk pelanggan-pelanggan yang memerlukan kotak pembungkusan, kami Risunprint membangunkan beberapa jenis kotak untuk rujukan anda. Mari kita bercakap tentang Hadiah kotak pertama. untuk The kotak Hadiah, saya maksudkan bahawa mereka akan melakukan Greyboard atau MDF sebagai bahan, dan beberapa jenis kemasan boleh memilih untuk memberikan perasaan Delicate dan Luxurious. jenis pertama, kotak hadiah dengan tudung. untuk jenis peti ini, saiz boleh terabai kerana mesin dan buatan tangan. Kilang kami mampu menghasilkan semua saiz kotak hadiah dengan tudung. kotak juga mempunyai beberapa perbezaan, mengambil kotak putih Hadiah pertama sebagai contoh, asas yang sedikit lebih kecil daripada tudung. maka jenis lain, kita mempunyai kotak dengan penutup dan asas, juga kerangka untuk menyambung mereka. dan juga jenis reben untuk sambungan. jenis kedua, buku berbentuk kotak hadiah. pelanggan biasanya memilih magnet sebagai jam, reben juga boleh jam, tetapi ia bukanlah mudah seperti magnet peti. Buku berbentuk kotak merujuk kepada sebuah kertas luar Lembaga Pengarah untuk menutup kotak yang batin, sama seperti gambar yang saya menunjukkan di bawah. Dan juga, buku berbentuk kotak boleh dibuat ke dalam kotak yang boleh menjimatkan ruang. semua saiz dapat dikeluarkan kerana kami mempunyai mesin auto dan tangan yang dibuat bengkel untuk menyiapkan kerja. jenis ketiga, laci Peti kotak laci adalah sangat popular di pasaran, dan boleh digunakan dalam kosmetik, Hadiah, makanan dan barangan lain. Kami Risun menerima perintah custom dengan sebarang saiz yang anda mahu, dan mencetak imej tersuai dan logo mengikut permintaan adat. Kami mempunyai pelbagai jenis Kraftangan penamat, dan produk yang menunjukkan bilik untuk tujuan rujukan. Di bawah gambar ini adalah apa yang kita lakukan untuk pelanggan kami, laci kotak, dua laci, laci yang dan kotak tudung, kami boleh menghasilkan kotak seberapa lama yang anda boleh bayangkan. Kotak berbentuk Khas , keempat jenis pereka kami cuba yang terbaik untuk mereka bentuk lebih istimewa berbentuk kotak untuk pelanggan. Kotak berbentuk khas boleh menangkap mata dengan mudah, dan membantu pemborong untuk menarik minat pelanggan dan meningkat reka bentuk jualan nombor, lebih istimewa berbentuk kotak, hubungi kami untuk maklumat lanjut.

kerjasama dengan syarikat global malaysia smx

2017-09-11

kerjasama dengan syarikat global malaysia smx kami amat berbesar hati untuk bekerjasama dengan syarikat global smx .smx syarikat global yang terkenal di asia tenggara, produk utama sebagai kotak pembungkus wiski.smx baik pada kotak pembungkusan kertas reka bentuk fesyen, semua produk yang penuh dengan seni. kami menghargai syarikat smx yang telah menumpukan kami sebagai rakan kongsi untuk mereka kotak-kotak wiski pembungkusan yang terbaru .we senang bahawa kerjasama dengan syarikat global sebagai smx.we akan berusaha sebaik mungkin untuk melakukan produk berkualiti tinggi yang menjadikan kepuasan pasangan kami dengan perkhidmatan kami. kami akan menyemak projek itu dari mengemis hingga ke akhir oleh qc kami, sebagai pembekal bahan bakat, kualiti bahan, hubungan pengeluaran di kilang kami, aptitude.ensure syarikat perkapalan yang setiap produk berkualiti tinggi kami akan mengawal keseluruhan projek oleh manager.quality kami adalah hidup kita, inilah prinsip kita.\r\nkami berharap projek keseluruhan akan mencapai keputusan yang memuaskan.

Pasukan kami
    Kevin Zou

Kevin zou profil Zou Kevin yang jualan di Risun-cetak Syarikat tahun. Mempunyai kemahiran yang baik pada industri cetak. Belia dan pintar. Baik edcuational latar belakang, Siswazah dari univerisity biasa. Cetak-Risun wakil Syarikat menghadiri dalam "Guangzhou yang saksama" dan "Hongkong Fair" beberapa tahun. Semua soalan tentang pembungkusan kertas itu akan mendapat jawapan yang sempurna jika bercakap dengannya.

Alex Zhang

KETUA PEGAWAI EKSEKUTIF

Emily Yang

Jualan